Kreator Bud

Благодійний фонд «Твори Добро» відправили у Київ черговий транш допомоги для медичних закладів, які рятують життя нашим військовим.

Благодійний фонд «Твори Добро» відправили у Київ черговий транш допомоги для медичних закладів, які рятують життя нашим військовим.

Заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Ліна Прокопів разом з командою однодумців відправили у Київ черговий транш допомоги для медичних закладів, які рятують життя нашим військовим. Зокрема, Київській міській клінічній лікарні  № 8 передали: інфузомат, хірургічний інструментарій, шовний та хірургічний матеріали,  фізіологічний та електролітичний розчини, антисептики, засоби для дезінфекції, хірургічний одяг, ендотрахеальні трубки, аспіраційні катетери, набори для торакального дренажу, фільтри для апарату штучного дихання, системи для інфузій.

Інститут ендокринології та обміну речовин імені В.П. Комісаренка Національної академії медичних наук України передали  дихальний апарат Drager з комплектуючими та
Глюкометри. 

Гуманітарна допомога доставлена із Німеччини, завдяки згуртованій роботі цілої родини Jana Kramer, Jan NicolaS Qu, Jasmin, Kaj та Alla Kramer, а також сім’ї Wenzelmann та Прокопів і Рисан. 

Доставку та сортування організував заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів.

Україна переможе! Слава Героям!